VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

BLANCO SELECT II sisteme za otpada karatkeriše montaža na front kuhinjskog ormarića. Uz njih se dobijaju šine te se oni izvlače poput fioke.
BLANCO SELECT II 50/2 model je specifičan po dimenzijama koje odgovaraju nestandardnom kuhinjskom ormariću od 50cm te se tako lako uklapa u manje kuhinje ili kombinuje sa većim sistemima za otpad. Poseduje dve odvojene kante od po 19 litara koje se mogu zasebno vaditi i prazniti po potrebi. Idealno je ako želite da razvrstavate svoj otpad i doprinesete očuvanju životne sredine a imate ograničan prostor za smeštanje sistema za odlaganje otpada.
Poklopac koji kanta poseduje odličan je odličan za odlaganje sitnica koje su vam svakodnevno potrebne u kuhinji a koje želite da sklonite sa sudoper ili radne površine (sunđeri, krpe, kese za smeće i slično).
Porodica SELECT II iz BLANCO asortimana nudi različite dimenzije sistema za otpad i raličite kombinacije kanti što omogućava svakome da odabere ono što mu najviše odogvara, shodno potrebama i projektu kuhinje. 

VARIJACIJE Za front bez fioke
ELEMENT 50cm

Slični artikli




Poslednje pregledani