VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

PROLEĆNA BLANCO AKCIJA

PROLEĆNA BLANCO AKCIJA

U duhu prelepe prolećne energije koja nam je stigla, predstavljamo vam jednu sjajnu ponudu: 

Kupite BLANCO GRANITNU sudoperu iz familije ETAGONPLEON, SUBLINE ili NAYAIskombinujte je sa nekom od BLANCO SLAVINA i dodajte tome bilo koji BLANCO SISTEM ZA OTPAD. 

Uz tako kreiranu besprekorno integrisanu BLANCO jedinicu u srcu vaše kuhinje, mi vam poklanjamo BLANCO LATO dozer za deterdžent koji je ćete sami odabrati i navesti nam vaš izbor u ''napomeni'' prilikom poručivanja (poslednji korak poručivanja proizvoda iz korpe).

 

SVOJU BESPREKORNU BLANCO JEDINICU SKROJI I DOZER ZA DETERDŽENT OSVOJI!

Da li ste znali da kuhinjsku slavinu koristimo i do 70 puta na dan? A da je sudopera mesto gde provodimo više do 60% vremena dok smo u kuhinji? Jeste li razmišljali kako je praktično ako imamo na dohvat ruke kantu za otpad kada pripremamo obroke? 

Praktičnost i funkcionalnost je nešto čemu uvek težimo kako bismo optimizovali svoje zadatke. BLANCO jedinica vam pruža besprekorne radne procese u kuhinji. Sve je na jednom mestu, u samom srcu kuhinje. Funkcionalno, elegantno, kvalitetno. Perfektno uklopljeni BLANCO proizvodi: sudopera, slavina i sistem za otpad.

BLANCO LATO, dozer za deterdžent, dodaće vrednost vašoj BLANCO jedinici. Jednim laganim pritiskom ruke dobićete adekvatnu količinu deterdženta za suđe. A pored neupitne praktičnosti, on će estetski značajno doprineti izgledu vaše kuhinje.

Akciija traje od 01. 04. 2023 - 30. 06. 2023. godine.