VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Način i uslovi plaćanja

Česta pitanja

Načini plaćanja:
Platnim karticama:
Plaćanje platnim karticama Visa, MasterCard, DinaCard, Maestro, American Express putem usluge E-commerce Banca Intese isključivo u RSD.
Uplatom na račun: Plaćanje se vrši isključivo u RSD. Prilikom potvrde narudžbe, na imejl će vam stići instrukcije za plaćanje u vidu predračuna/uplatnice.
Plaćanje pouzećem: Plaćanje se vrši isključivo u RSD prilikom dostave pošiljke na kućnu adresu od strane kurirske službe.
Nakon evidentiranja uplate, roba će vam biti isporučena jednim od odabranih načina iz odeljka “Dostava”.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu kartičarskih organizacija, koji nama u trenutku transakcije ne mora biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost malog odstupanja od originalne cene navedene na našem sajtu. Sve cene izražene su sa PDV-om i nema dodatnih troškova.