VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Verzije i varijacije

Verzije i varijacije

Da li volite klasične ili moderne oblike slavina? Imate potrebu za slavinom sa tuš crevom ili ne? Volite hromirane, inox, crne, zlatne ili slavine u boji tako da se savršeno uklope sa vašom sudoperom? BLANCO ima ponudu za svakoga od vas. 

A pored navedenih varijacija, ispod možete pronaći neke od specifičnih karakteristika koje određene BLANCO slavine imaju.

 

Slavine za levoruke

Osećate se kao da stalno negde zapinjete. Konstantno morate da pružate levu ruku na desnu stranu da biste gurnuli ručicu napred, a voda vas odmah pokvasi po rukavu - jer niste dovoljno brzo povukli ruku. Kao neko ko je levoruk, sve je malo drugačije. Za vas su savršene manje slavine čija je ručka na vrhu.

No, ako baš volite visoke slavine koje imaju ručice sa strane, BLANCO ima rešenje za vas. U svom asortimanu, BLANCO nudi modele kod kojih možete birati sa koje strane želite da vam stoji ručica.  

Pogledajte OVDE kod kojih modela BLANCO slavina možete birati stranu ručice.

A za više saveta adekvatnoj o kuhinji za levoruke osobe možete pročitati na našem blogu ''Kuhinja za levoruke''.

 

Slavina sa senzorom

Postoje situacije u kuhinji kada biste zaista voleli da možete vaše uređaje, pa i slavinu da upalite bez dodirivanja. Kada su vam ruke umazane od testa, ili kada su vam potrebne obe ruke da držite tešku posudu koju je potrebno napuniti vodom. Slavina sa senzorom je savršeno rešenje za ove probleme. I ona postoji. BLANCO SOLENTA-S Senso omogućava toliko toga.

Pored fantastičnog vizuelnog utiska, mobilnog creva i dugmeta za promenu mlaza, ova slavina poseduje senzor na koji je možete aktivirati i deaktivirati. Senzor je tako pizicioniran da se neće paliti prilikom svakog manevrisanja u sudoperi jer reaguje na pokrete neposredno ispod njega. 

 

A apropo teksta o slavinama za levoruke koji se nalazi iznad, i ovu slavinu je moguće uzeti u verziji sa ručicom sa leve strane.

 

Slavine za filter za vodu.

Značaj čiste pijaće vode u današnje vreme je velik. Svedoci smo, pogotovo na našim prostorima, da voda koju dobijamo iz vodovoda nije idealna za naš organizam. Na sreću, imamo izbora. Tu je flaširana voda koju možemo pronaći u svakoj prodavnici. No, kako ne bismo svakodnevno teglili vodu iz radnji i odvajali velik novac za to, postoje filteri za prečišćavanje vode koji se mogu montirati u vaše domaćinstvo.

To često zna da bude velika aparatura koja zahteva posebnu slavinu i dosta komplikacija. No BLANCO je pojednostavnio ovu priču, uvrstivši u svoj asortiman mali kompaktan filter za prečišćavanje vode kao i nekoliko modela slavina koje imaju priključak kako za vodu iz vodovoda tako i istovremeno na filter.

Ukoliko želite da se upznate sa BLANCO asortimanom Filter slavina i karakteristikama samog filtera za prečišćavanje vode, kliknite OVDE.