VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

BLANCO UNIT - besprekorno integrisana jedinica

BLANCO UNIT - besprekorno integrisana jedinica

Obezbedite sebi funkcionalnu, besprekorno integrisanu jedinicu koja će olakšati tok rada u kuhinji.

DRINK. PREP. CLEAN.

Glavne aktivnosti u jednoj kuhinji su pijenje vode, pripremanje namirnica i pospremanje ostataka. Uz BLANCO UNIT, sve ove aktivnosti se mogu obavljati na jednom mestu, koje postaje sveobuhvatna stanica rada. Besprekorno integrisana. Mesto gde svratimo da popijemo vodu, pripremamo hranu i pospremamo nakon obroka. Mesto gde punimo vazu za cveće, usput operemo ruke, a vrlo često i dolazimo da bismo odložili otpad. I sve to je ujedinjeno u savršenu jedinicu - BLANCO UNIT.

Ovakvu osnovnu jedinicu čine sudopera, slavina i otpadni sistem koji je smešten direktno u elementu ispod sudopere kako bi se obezbedio što efikasniji rad u kuhinji. Pri tom, BLANCO je pri dizajniranju svih elemenata ponaosob kreirao besprekorno funkcionalnu jedinicu, gde se svaki element slaže sa drugim. Tako da pored ova 3 osnovna elementa možete da planirate dodatno i druge stvari, kao npr. BLANCO sistem za filtriranu vodu, BLANCO FWD meljač bio-otpada, i drugo.

Na slici ispod se vidi primer BLANCO jedinice sa granitnom BLANCO sudoperom i saten zlatnom filter slavinom (koja upotrebom ručice sa desne strane pušta normalnu toplu-hladnu vodu, a upotrebom leve ručice pušta čistu, filtriranu vodu). Pored slavine se nalazi saten zlatni dozer za deterdžent. U elementu ispod sudopere pronalazimo više besprekorno uklopljenih elemenata: BLANCO meljač bio-otpada (kojim direktno ubacujete biološki otpad u odvod sudopere, on ga samelje i šalje u odvod), BLANCO kanta za otpad na izvlačenje i BLANCO filter sistem.

 

MALO MESTO KOJE PRAVI RAZLIKU

Unapredite svoju kuhinju odličnim rešenjem koje podržava vaše svakodnevne poslove, kombinovanjem slavine, sudopere i sistema za otpad. Voda igra ključnu ulogu u životu kuhinje, jer ne može da prođe ni jedan dan a da je ne koristimo. Nju povezujemo pre svega sa čišćenjem, ali ona ima i mnogo drugih uloga u kuhinjskom životu. Voda se koristi prilikom pripreme hrane, a nalazi se i u svakom piću. Ona je potpuno neophodna od gutljaja vode dobrodošlice do sveže opranih seckanih salata. A sve to vodi do najvažnijeg mesta u vašoj kuhinji. BLANCO UNIT. 

 

UNOSI OSEĆAJ LAKOĆE U KUHINJSKI ŽIVOT

Savršeno integrisan sistem će uneti veći osećaj lakoće u svakodnevni kuhinjski život. Sve komponente ovog sistema su pažljivo odabrane, sa ciljem da obezbede besprekornu integraciju jedna sa drugom, i da se savršeno uklope. BLANCO UNIT čini svakodnevni kuhinjski život ne samo lakšim, već i modernijim. Na kraju krajeva, njegov holistički dizajn posvećuje posebnu pažnju savršenim kombinacijama boja i završnim obradama. Više od polovine vremena provedenog u kuhinji provodimo kraj sudopere: dok pripremamo hranu, pijemo vodu ili pospremamo nakon jela.  

Sa BLANCO jedinicom sve što radite teći će veoma prirodno. Čak toliko, da kada je iskusite, teško ćete moći da zamislite rad bez svih funkcija koje ova jedinica može da ponudi.

 

PIJTE, PRIPREMAJTE, POSPREMAJTE - SVE NA JEDNOM MESTU

Jednom kada budete svesni važnosti vode u kuhinji, tražićete vrhunski kvalitet. Iako je kuhinja tradicionalno mesto za okupljanje prijatelja i porodice, u njoj se takođe može videti i dosta napornog rada, tako da joj je potrebna savršena radna stanica. Bez obzira da li pripremate hranu, pijete vodu ili čistite kuhinju, uvek vam je potrebna pouzdana oprema pri ruci. BLANCO UNIT je i više od toga.

Naša rešenja su prošla interne testove tehničke izvodljivosti, tako da je dobro uklapanje svih elemenata zagarantovano. Svi dizajni komponenata su usmereni ka besprekornom rešenju, tako da će svaki raspoloživi prostor u vašem ormaru biti u potpunosti iskorišćen. A najvažnije, jedinica će zaista dokazati svoju funkcionalnost dok je budete koristili na razne načine.

 

TO NIJE SAMO VODA

Kada je u pitanju voda u vašoj kuhinji, zaista želite da imate najpametnije i najpouzdanije rešenje. BLANCO UNIT će vam pružiti prelepo remek-delo, dodajući funkcionalnost i inteligenciju koja vam je potrebna. Na primer sa našim pametnim sistemima za filtriranu vodu.

 

PRIPREMANJE HRANE U KOJEM SE ISTINSKI UŽIVA

Da li ste nekad razmišljali koja je prvo dodirna tačka u vašoj kuhinji? Definitivno sudopera. U njoj prvo operete ruke i pripremate hranu. Imati na tom mestu promišljeno rešenje u koje se savršeno uklapaju slavina i sistem za otpad znčajno će olakšati stvari i uštedeti vam vreme, a istovremeno će obezbediti dobru higijenu.

 

''FOCUS ON THE TASTE, NOT THE WASTE''

Fokusirajte se na ukus, a ne na otpad. Zar ne bi bilo lepo da svu svoju strast i ljubav uložite u hranu koju servirate prijateljima i porodici? A šta ćete sa svim tim ostacima i neredom koja će ostati u vašoj kuhinji? Ne brinite, vaša jedinica BLANCO vas pokriva. Ona će vam pomoći da organizujete svoj ormarić ispod sudopere i da svako čišćenje bude što lakše.

 

Napravite svoju BLANCO jedinicu

Tako što ćete izabrati sudoperu, slavinu i otpadni sistem.