VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Za vrata ormarića

Za vrata ormarića

Odlaganje otpada u kuhinji zahteva pametna rešenja, jer se tu svakodnevno nakuplja velika količina otpada. Ako ne želite da vam kanta stoji negde u ćošku i da vam kvari vizuelni koncept cele prostorije, idelano rešenje je da je sakrijete u kuhinjski ormarić, a najbolje ako to može da bude odmah ispod sudopere.

BLANCO nudi različita rešenja za skladištenje otpada iza vrata kuhinjskog ormarića. U zavisnosti da li ćete ceo prostor ispod sudopere iskoristiti za kantu za otpad ili prosto imate ograničenje usled prisustva bojlera, filtera ili meljača otpada, odaberite svoj idealan sistem za otpad.

Malo prostora na raspolaganju.

To što ispod sudopere imate bojler nikako ne znači da ne možete imati uredan, praktičan i kvalitetan sistem za odlaganje otpada. 

BLANCO SINGOLO serija, BLANCO SINGOLO XL i BLANCO SINGOLO montirani na vrata ormarića otvoriće se zajedno sa njima i omogućiti vam jednostavno odlaganje otpada. Kada se vrata zatvore, mehanizam spušta poklpac na kantu i sprečava širenje neprijatnih mirisa.

Svojim dimenzijama ove kante dozvoljavaju da u ormariću imate dovoljno mesta za bojler, meljač, filtere za vodu ali ostale potrepštine koje koristite svakodnevno i volite da su vam na dovhvat ruke. 

Selekcija otpada vam je važna.

Laka montaža, dve kante za selektovanje optada a malo zauzetog prostora u ormariću ispod sudopere su glavni atributi ovog BLANCO BOTTON II 30/2 sistema za otpad

On će naći svoje mesto u vašem ormariću čak i ako je tamo gužva koju prave meljači otpada, bojleri, filteri i slično.

 

Komfor od kog ne želite da odstupite.

Ukoliko ste ljubitelj prostranih sistama za otpad koji imaju više kanti radi lakšeg selektovanja, a opet vaš koncept kuhinje zahteva da oni budu iza vrata kuhinjskog ormarića, BLANCO je mislio i na vas. 

Ovaj sistem za otpad možete otvarti samostalno ili odabrati verziju koja se automatski otvara kako otvorite vrata kuhinjskog ormarića.

Kakva god situacija da je u vašoj kuhinji, kod nas čete sigurno pronaći optimalno, kvalitetno i estetski besprekorno rešenje za odlaganje otpada.

OVDE možete pogledati sve modele sistema za odlaganje otpada koje se montiraju iza vrata kuhinjskog ormarića.