VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Za front bez postojeće fioke

Za front bez postojeće fioke

Optimalno korišćenje prostora - odlaganje otpada odmah ispod sudopere.

Ako planirate da vam kuhinjski ormarići budu na izvlačenje, efikasno korišćenje raspoloživog prostora je sigurno vaš prioritet. BLANCO SELECT II sistemi, koji imaju svoj samostojeći ram i na koje se montira kuhinjski front, omogućiće vam da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje otpada.

Ne samo da je njegov moderan dizajn vizuelno upečatljiv, već ga njegova funkcionalnost čini savršenim izborom. Pored skladištenja otpada, omogućiće vam i uredno odlaganje sitnice koje svakodnevno koristite u kuhinji, kao što su krpe, sunđeri, tablete za mašinu za pranje posuđa i slično.

 

Jednostavno montiranje i garancija urenog prostora.

Gotovo besprekorne ivice kanti savršeno se uklapaju u samonoseći okvir, tako da ništa ne može ostati na ivici ili skliznuti u praznine prilikom sortiranja otpada. BLANCO SELECT II na taj način obezbeđuje uredan i čist ormarić pod sudoperom. Zahvaljujući glatkim površinama on se brzo i jednostavno čisti.

Njegov poklopac je idealno mesto za skladištenje sitnica koje svakodnevno koristimo i želimo da su nam na dohvat ruke. 

Prilagodite širinu i broj kanti svojim željama.

BLANOCO SELECT II sistemi se fleksibilno prilagođavaju vašoj kuhinji, bez obzira na širinu ormarića ili broj kanti koji su vam potrebni. Dostupni u raznim dimenzijama te olakšavaju uklapanje u vašu viziju kuhinje. 

 

Maksimalna organizacija prostora.

Opciona fioka organizatora otvara još više mogućnosti za prilikom organizovanog korišćenje prostora. Poklopci za kante, držači za kese i papučica za lakše otvaranje zaokružuju ceo asortiman.

 

BLANCO SELECT II sistemi za otpad obećava trajno uživanje.

Pogledajte sve modele BLANCO SELECT II sistema za otpad koji se montiraju na front bez fioke.