VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Za front sa postojećom fiokom

Za front sa postojećom fiokom

SAVRŠENO ISKORIŠTEN PROSTOR ISPOD SUDOPERE

Moderne kuhinje najčešće praktikuju praktične fioke na izvlačenje, jer one pružaju idealno iskorišćenje dubine donjih elemenata. Ovo je savršen način i da se organizuje odlaganje otpada. 

Osnovni asortiman BLANCO FLEXON II nudi sisteme za odlaganje i sortiranje otpada sa visokokvalitetnim aluminijskim okvirom, koji se vrlo lako postavljaju u sve uobičajne fioke.

Zahvaljujući velikom izboru sistema za otpad, u različitim veličinama, FLEXON II se može prilagoditi svakoj kuhinji. Uz ove sisteme za otpad možete uživati u svim prednostima koje pružaju. 

Inovativna serija FLEKSON II Low nudi rešenja i u slučaju podeljenih fioka. Nižih dimenzija i jednostavnog dizajna, sistemi za otpad iz ove serije uklopiće se u svaku kuhinju. 

 

Jednostavna montaža i praktična upotreba.

Okvir BLANCO FLEXON II sistema za otpad se izuzetno jednostavno pozicionira u fioku. Kante koje se nalaze u okviru lako su dostupne i za odlaganje otpada ali i za praženjenje istog kada se nagomila. 

Pored toga, održavanje i čišćenje samog sistema za otpad je vrlo jednostavno zahvaljujući glatkim površinama i dostupnosti svih delova.   

 

Uredan i čist prostor ispod sudopere.

Svi težimo sređenom prostoru ispod sudopere, ali to je često teško postići. Kanta za otpad, kese, flaše, sunđeri, tablete za mašinu za suđe i slično se često spontano pretvaraju u haos, ali ne sa BLANCO sistemom za odlaganje otpada. Montiran u fioku, optimalno će iskoristiti sav prostor, a poklopac, koji dolazi u svaki sistem za otpad iz serije BLANCO FLEXON II, posluži će za odlaganje često potrebnih sitnica.

A ako želite još urednije odlaganje sitnica, BLANCO SELECT II Orga  je savršen dodatak  

Pogledajte sve modele BLANCO FLEXON II i BLANCO FLEXON II Low sistema za otpad koji se montiraju u fioke.