VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

ETAGON - funkcionalnost na najvišem nivou

ETAGON - funkcionalnost na najvišem nivou

 

Savršena simbioza dizajna i funkcionalnosti. 

Toliko toga u samo jednom koritu - jedinstveni koncept koji se sastoji od korita, međustepenika i šina omogućavaju paralelni rad na 3 nivoa.

Stvaramo nove mogućnosti kod pripreme, ljuštenja, blanširanja, natapanja, čišćenja i održavanja reda.    

 

Sve u jednoj sudoperi.

Zašto biste pri svakoj radnji gubili kuhinjski prostor, zauzimali površine i konstantno išli sa jednog kraja kuhinje na drugi, kada sve kompaktno može da se obavi na jednom mestu, u jednom koritu?  

 

 

Jednostavno genijalna.

Sa ETAGON koritom je sve moguće: u velikom koritu je moguće obavljati više radnji u isto vreme. A mesta ima dovoljno za velike posude, plehove, tiganje ili čak za žicu za roštilj. 

 

 

Komforni međustepenik.

Priprema, ljuštenje, čišćenje, blanširanje, natapanje, pranje posuđa ili čišćenje - ovde rad nad sudoperom postaje čisto zadovoljstvo. Odlaganje vrelih lonaca, ubacivanje namirnica u tiganj, pranje i odlaganje na sušenje -  sve to funkcioniše bez problema uz praktične ETAGON šine.

 

 

Iznenađujuće svestrana.

Sunđer, krpa, četkica... - sve je sklonjeno od pogleda i dobro odloženo na ETAGON šinama, a ipak istovremeno spremno za upotrebu. Takođe i za odlaganje raznih kuhinjskih predmeta i lonaca - šine rade odličan posao.   

 

 

Jedno korito - tri nivoa.

Integrisani međustepenik i šine koje dolaze u isporuci stvaraju dodatni radni nivo u koritu. Tako jedno korito postaje multifunkcionalni "all-around" talenat. 

 

 

Uklapa se u čitav koncept.

Ova sudopera postaje još upotpunjenija sa dodatnim priborom, kao što je daska za rezanje ili inox posudica. Tako sudopera postaje idealan partner za npr. pripremu za kuvanje na pari.

 

 

Bilo da ste ljubitelj granitnih, keramičkih ili inox sudopera - ovaj model možete pronaći u materijalu koji volite. Ugradni ili podgradni? Za ormarić od 60 cm ili većih dimenzija? ETAGON se nudi u raznim opcijam. Izbor je na vama.

 

A  koja je tvoja ETAGON sudopera?