VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

INOX

INOX

BESPREKORNO ČIST IZLOG U VAŠOJ KUHINJI 

Prirodne karakteristike

Tvrda, glatka i uvek čista zahvaljujući pasivnom sloju – sudopera od nerđajućeg čelika. Teško da može bolje od ovoga. Prljavština ostaje na površini. Jedno brisanje i sve mrlje na sudoperi su nestale. Često je dovoljno samo da obrišete inox sudoperu vlažnom krpom. Plemeniti čelik, odnosno rostfraj se kroz svoje prirodne osobine pokazuje kao savršen izbor za svako kuhinjsko okruženje. Takođe, zbog svoje neutralne boje se lako može uskladiti u bilo koje okruženje.  

 

 

Šta čini INOX prvoklasnim materijalom za vašu sudoperu?

I kod inoxa važi princip: KVALITET PRAVI RAZLIKU! BLANCO prerađuje samo plemeniti čelik najvišeg kvaliteta, koji se pažljivo bira i podleže strogim kontrolama kvaliteta. BLANCO nerđajući čelik izrađen je od najbolje legure na tržištu sudopera: 18/10. To znači da naš plemeniti čelik sadrži 18% hroma, i 10% nikla. Veći udeo hroma osigurava jaču otpornost na rđu, a nikl, koji je relativno skuplji u proizvodnji, obezbeđuje elastičnost, sjaj, i repasivizaciju oštećenih slojeva sudopere.

Profesionalni kuvari cene ovu posebnu mešavinu čelika, hroma i nikla. 

BLANCO inox je jak, postojan, otporan na pucanje, zadržava svoj sjaj, ne ostavlja iza sebe bakterije i klice i veoma se lako održava.

 

BLANCO pravi razliku.

Kada dođe do oštećenja pasivnog sloja koji čuva sudoperu od rđe, zahvaljujući visoke sadržine nikla i hroma u spoju sa kiseonikom dolazi do obnavljanje tog sloja - tzv. "repasivizacija", koja štiti sudoperu od rđe.

 

Nerđajući čelik je čvrst i podnosi sve izazove

Ups! Tanjir vam je iskliznuo iz ruke dok ste ga ispirali! Poznato? Pa svima se bar jednom desilo. Imate sreće ako se to dogodilo u BLANCO inox sudoperi, jer ona ublažava pad. U većini slučajeva tanjir će ostati netaknut a i vaša inox takođe.

Od svih materijala za sudoperu, nerđajući čelik je najmekši. To nudi mnoge prednosti ali ima i svoje granice. Ukoliko vam, umesto tanjira, ispadne kompletna vaza s cvećem, verovatno će ostati tragovi. U isto vreme, vaza će verovatno preživeti što se ne bi desilo da je upala u Silgranitnu ili keramičku sudoperu.

 

 

Samo prebrišite

Ako se desi da ste ostavili obarenu cveklu na sudoperi ili je isprskate sokom od nara, ništa se ne sekirajte. Sudoperu samo prebiršite jer ona je nepropusna. Boja i  kiselina bi prodrle u neke materijale ali ne i u nerđajući čelik. Njemu se ništa ne dešava. Ne menja boju. Ne prihvata fleke. 

 

 

Higijena pre svega: gladak i neporozan 

Da li vam je kanulo malo soka od narandže? Ili vam je komad mesa skliznuo u sudoperu dok ste prali posuđe? Nema potrebe za brigom! Nerđajući čelik je fantastičan čuvar jer blokira sve. A tako gde ništa ne može da uđe, ne mogu ni da se nakupe bakterije. Sve je besprekorno čisto i higijenski. Samo sve obrišete i gotovi ste.  

 

 

Otporan na toplotu i izloženost svetlu - ostaje isti kao prvog dana 

Ako vam je BLANCO inox sudopera pozicionirana ispod prozora i dobar deo dana je izložena suncu, nemate razloga za brigu. Sudopera će ostati nepromenjena. Isti rezultat vas očekuje i ako stavite na nju vruć lonac. Vaša BLANCO inox sudopera to fantastično podnosi. Bez promena, bez tamnjenja. 

 

 

Jednostavno održavanje 

BLANCO sudopera od nerđajućeg čelika nije zahtevna. Nije potrebno previše nege, ali je treba negovati redovno. Ovo će obezbediti da decenijama uživate u njoj kao i prvog dana. Ne morate da se trudite oko nje satima. Dovoljno je da je nakon upotrebe obrišete deterdžentom za suđe i vodom, prebrišete mekom krpom i gotovo.

 

 

Različite površine sudopera od nerđajućeg čelika

BLANCO inox sudopere dolaze u različitim obradama površina:  

 

Saten polirano

 

Najelegantnija površina dobijena višestrukim poliranjem sa najfinijim četkama.

         

Polirano

 

 

Sjajna površina dobijena homogenim poliranjem četkama od aloe-vere.  

 

Natur finish - prirodna dorada

 

Standardna površina koja nije polirana. Nakon hladnog izvlačenja korita se pristupa odmašćivanju i pranju.    

   

Načini ugradnje Inox sudopera.

1. Usadne:

 

  

2. Usadne (ravne sa površinom):

 

  

3. Podgradne:

 

  

  

Prikaži sve BLANCO Inox sudopere.