VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

Prednosti materijala granitnih sudopera - BLANCO Silgranit

Prednosti materijala granitnih sudopera - BLANCO Silgranit

Materijal SILGRANIT® je apsolutno otporan na ogrebotine, kao i na visoke temperature. Veoma je robustan, te izdržava sve radnje u kuhinji - namerne ili slučajne.

Zbog svoje strukture koja je patentiranim postupcima dovedena do ideala, voda sama od sebe otiče niz površinu. Ostaci vode i stvaranje kamenca a samim tim i prljvštine/fleke su time svedena na minimum.  

Ovaj fantastičan materijal je poptuno otporan na obojene namirnice i na jestive kiseline. Bilo da je u pitanju cvekla, džem, bobičasto voće, višnje, vino, kurkuma... šta god da vam padne na pamet od namirnica, ovaj materijal ne prima druge boje.  On takođe vremenom neće izbledeti niti promeniti boju. 

Na sudoperama BLANCO SILGRANIT® je bezbedno odlagati namirnice. Sve naše granitne sudopere su patentirane "Hygiene Plus+" zaštitnom formulom. To znači da nema prenošenje nikakvih stranih materija sa sudopere na namirnice.

A ono što sve najviše zanima je održavanje. Granitne sudopere od materijala SILGRANIT® su ekstremno jednostavne za održavanje i čišćenje. Sve što vam je potrebno je voda, sunđer i suva krpa! Dođite, probajte sami!  

Jer uz naše sudopere ne morate da se brinete ako se i najmlađi članovi porodice igraju oko nje!  Ako se odlučite za BLANCO SILGRANIT® sudopere, odlučujete se za tržišnog lidera granitnih sudopera koji oduševljava više miliona novih korisnika svake godine. Uostalom, dođite, isprobajte sami i vidite sve uživo!

Za detaljnije informacije u vezi materijala SILGRANIT - kliknite OVDE.

Za više informacija o čišćenju/održavanju SILGRANIT sudopera - kliknite OVDE.