VAŠ EKSPERT ZA KUHINJU

SILGRANIT

SILGRANIT

Pravi dragulj u vašoj kuhinji!

 

 

ŠTA ČINI SILGRANIT PRAVIM MATERIJALOM ZA VAŠU SUDOPERU?

Materijal SILGRANIT se sastoje od 80% prirodnog granita i 20% akrilne mase koja vezuje materijal, i uspostavlja savršen odnos između lakoće održavanja i otpornosti s jedne strane, i  glatkosti materijala i mogućnosti odabira boja s druge.

 

Neponovljivo dobar.

Sudopera mora da trpi mnogo toga tokom dana. Ujutro ćete proliti vrelu kafu na nju, u vreme ručka, dok sečete krompir skliznuće vam oštar nož na nju, a uveče stiže zagoreli tiganj spreman za ribanje. Ali bez brige, sudopere od Silgranita ostaće kao nove. Možete biti sigurni jer je materijal izuzetno jak i napravljen od do 80% kvarcnog peska, najjače komponente granita, otporan na sve uobičajene poslove.

 

Izuzetna lakoća održavanja.

Seckana cvekla na beloj sudoperi ili čaša za crveno vino ostavljena na oceđivaču mogu izazvati gadne mrlje. Ali ne i na Silgranitu. Najveći broj mrlja ćete odstraniti jednostavnim ispiranjem vodom, dok ćete one malo upornije, kao što je kurkuma, skloniti malo jačim trljanjem grubljom stranom sunđera.

Uživajte u seckanju i prženju hrane zajedno sa svojim najmilijima, a zatim uživajte u ukusnom obroku u dobrom društvu. U međuvremenu, isperite veliko posuđe i obrišite Silgranit sudoperu i gotovo. Kapljice sosa otiču niz sudoperu praktično same.

BLANCO Silgranit sudopere su stvorene za današnje užurbano vreme. Održavaćete ih za otprilike istu količinu vremena koja je potrebna za pranje zuba. Svakodnevno čišćenje i nega teško da mogu biti brži. Više o održavanju / čišćenju SILGRANIT sudopera ovde.

 

Obezbeđuje svakodnevni zdrav porodičan život. 

Materijal bezbedan za hranu kao što je Silgranit najbolje će smanjiti rizik od obolevanja od bolesti koje se prenose hranom. Ovo je posebno važno jer ne postoji način da se odmah utvrdi da li je hrana kontaminirana. Ne možete videti, okusiti ili namirisati ništa drugačije od norme. Sve Silgranit sudopere imaju ugrađenu patentiranu zaštitnu formulu Higiene+Plus sa antibakterijskim svojstvima. Higijenski test koji je sproveo DHZ (German Higiene Certificate GmbH), pokazao je da materijala Silgranit inhibira stvaranje mikrobnih biofilma i rast mikroorganizama na materijalu tokom vremena.

Da rezimiramo, BLANCO Silgranit materijal je izuzetno otporan. Ne može se ogrebati, ni obojiti, otporan je na visoke temperature, udarce, sve kiseline iz hrane, ne bledi i ima antibakterijsko svojstvo. Jednostavan je za održavanje, praktično je savršen. A pored svega toga, dostupna je velika paleta boja kako bi se lako uklopile u sve kuhinje.

 

Bogata paleta boja Silgrnita za svačiji ukus.

Sudopera je često jedna od poslednjih stvari koje se planiraju u novoj kuhinji. Podrazumeva se - mi se ne slažemo sa tim pristupom. Mi bismo to uradili sasvim drugačije, ali to je tako. Boje ormarića, radne ploče i poda su odlučene, sada treba naći sudoperu koja treba da se uklopi. BLANCO vam olakšava posao jer nudi veliki spektar boja Silgranita. Kod svih modela možete da birate između nekoliko različitih boja. 

Načini ugradnje do perfekcije.

 

 

Podrobnije o karakteristikama SILGRANIT-a OVDE.

 

Prikaži sve SILGRANIT sudopere.